VIRTUS 115 | 125 | 135

VIRTUS 115 | 125 | 135 RV SHIFT

Serija VIRTUS obsega 3 popolnoma nove modele in sicer z razponom moči od 115 pa do 145 KM z TURBO Boost-om. Traktorji so primerni za srednje in velike kmetije, kjer se poleg različnih vsakodnevnih opravil srečujejo s potrebami po večji moči. Omenjena serija je zapolnila vrzel med serijo Explorer in serijo Fortis, le-ta pa je opremljena z novim štirivaljnim EURO 5 vodno hlajenim FARMotion motorjem s turbo polnilnikom. 

  

Traktor premore najvišji nivo kvalitete in zmogljivosti, hkrati pa omogoča veliko izbiro opreme traktorja. Serijska oprema traktorja nudi vrhunsko kombinacijo le-te, kot so; elektrohidravlični inverter z sistemom STOP&GO, elektrohidravlična parkirna zavora, EHR, predpriprava za sprednjo hidravliko ter kardan, maksimalna obremenitev prednje osi 3.500 kg+, pretok olja 90 l/min že pri 900 min-1 motorja, ipd. 

Vklop štirikolesnega pogona je elektrohidravličen, menjalnik je Powershift izvedba (30 + 30 ali 60 + 30), sistem STOP & GO pa precej olajša nenehno zaviranje in speljevanje, še posebej pri delu z sprednjim hidravličnim dvigalom. Na voljo je tudi povsem nov menjalniški sklop in sicer 20+16 APS. Gre se za avtomatski menjalnik z funkcijo samodejnega prestavljanja pod obremenitvijo ali preko uporabnika. Izvedba se imenuje RV-SHIFT.

 

Traktor ima možnost nadgradnje vzmetene prednje osi, posledično z le-to pa končno hitrost 50 km/h, serijsko pa doseže hitrost 40 km/h pri znižanih vrtljajih motorja (OVERSPEED). Zadnja priključna gred omogoča hitrosti vrtljajev štirih stopenj: 540/540E/1000/1000E.

 

VIRTUS je oznaka za pravo kombinacijo!

Galerija slik:


Tehnični podatki:

PRENESITE PROSPEKT

Virtus.pdf
Adobe Acrobat Document 1.5 MB