DELFINO 50 BASSO | 50 | 60

Delfino je najmanjši traktor, ki jih ponuja znamka SAME, vendar ima vse kar ponujajo veliki. Kompaktna konstrukcija traktorja s sorazmerno veliko močjo je prava kombinacija za dela v vinogradih in sadovnjakih. Model je primeren tudi za uporabo v komunalne namene in dela z manjšimi, ter lažjimi priključki.

Traktor je na voljo v izvedbi s kabino ali varnostnim lokom, opremljen je lahko s sprednjo hidravliko in priključno gredjo, za komunalne namene pa ima lahko tudi sredinski izhod priključne gredi.

 

Delfino se ponaša s 4-valjnim motorjem PERKINS EURO V, kar mu daje izredno odzivnost in majhno porabo goriva. Model je opremljen s 4-kolesnim pogonom, sinhroniziranim menjalnikom, invertorjem smeri, ki je mehanski, blokado diferenciala z elektro vklopom. Zadnja priključna gred omogoča vrtilno frekvenco 540, 540E ali 1000 min-1. Sprednja priključna gred pa ima vrtilno frekvenco 1000 min-1. V olju potopljene lamelne zadnje zavore so izjemno učinkovite. Zmogljiv je tudi hidravlični sistem s pretokom 30 l/min.. Hidrostatični volan ima lastno hidravlično napajanje.

 

Traktor je odlična izbira za manjše kmetovalce, sadjarje, vinogradnike ali komunalna podjetja.

Galerija slik:


Tehnični podatki:

PRENESITE PROSPEKT TUKAJ

Delfino.pdf
Adobe Acrobat Document 1.1 MB